Senior Java Ontwikkelaar

  • Category ict
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9022407

Over de functie

De afdeling Ontwikkeling van de Dienst ICT vertaalt gewenste IV functionaliteiten in robuuste en gecertificeerde ICT-oplossingen. Zij zorgt voor het onderhoud en de doorontwikkeling van het bestaande applicatieportfolio en voor het ontwikkelen en verwerven van nieuwe ITC-oplossingen. Softwareontwikkelaar ontwikkelen applicaties op basis van samen met de business opgestelde requirements.
Er zal gewerkt worden aan een transitie naar vernieuwing van het applicatielandschap, werkzaamheden zullen moeten bijdragen aan deze vernieuwing.
De Senior Java Ontwikkelaar speelt een belangrijke rol binnen het scrumteam in de tot stand brenging van de software. Hij is in staat architecturele beslissingen te nemen en deze te realiseren in de broncode van de applicaties.

Functie eisen

Opleiding Een afgeronde HBO-opleiding of academische studie op het gebied van informatica.
Werkervaring Van de Senior Java Ontwikkelaar wordt professionaliteit, kennis en meerjarige ervaring op de navolgende gebieden verwacht:
- softwareontwikkeling (waaronder architectuur) van het JAVA/JEE platform en JPA; - ontwikkeltools zoals Eclipse, Confluence, SVN, GIT, JUnit, Maven, Jenkins, Jira; - ervaring met front-end ontwikkeling zoals JSF, HTML5 en Angular bij voorkeur versie 2 of hoger; - ervaring met Wildfly en PostgreSQL is een pré.
Competenties - Communicatief - Teamspeler - Flexibel en pragmatisch - Sterk praktisch vermogen - Pro-actief

recruiter van de vacature

Gerben Visser

recruiter van de vacature

Gerben Visser