Docent Duits

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9022371

Over de functie

Jij weet een leerling perfect het verschil tussen de verschillende naamvallen uit te leggen. Ben jij de Docent Duits die wij zoeken?

Een goede beheersing van de Duitse taal is belangrijk. Jij voorkomt dat leerlingen `er ist´ gebruiken wanneer ze ´es gibt´ bedoelen. Als docent Duits is het jouw taak om de voorbereiding en verzorging van lessen, naast het verrichten van algemene werkzaamheden die voortvloeien uit het onderwijs. Jij begint je les met een stuk theorie over de Duitse spelling en grammatica. Vervolgens zet je de leerlingen aan het werk. Vragen over het gebruik van Der, Die en Das weet jij moeiteloos te beantwoorden.

Tijdens een eerste kennismaking bespreken we jouw ambities en bekijken we de mogelijkheden voor het schooljaar 2017/2018 in en rondom de regio Twente en Salland. Jouw voorkeur betreffende leerjaren, niveaus, contractvorm en werkomgeving is van groot belang om samen tot een succesvol resultaat te komen.

Ben jij de Maandag® Docent Duits die wij zoeken?

Functie eisen

• Tweedegraads- of eerstegraads bevoegd
• Ervaring met lesgeven, minimaal door stage
• Aantal uren in overleg

Wat biedt maandag® jou?

Een dienstverband bij maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Je kan bij diverse scholen voor een kortere of langere tijd aan de slag, ervaring op doen en jouw onderwijsnetwerk vergroten. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld. Jouw salaris is conform het onderwijs cao en wordt maandelijks uitgekeerd. Alle reiskosten worden vergoed op basis van € 0,19 per kilometer en daarnaast behoort vakantiegeld en doorbetaling tijdens de schoolvakanties uiteraard tot de voorwaarden.

recruiter van de vacature

Ramon Janssen

recruiter van de vacature

Ramon Janssen