Consulent Inkomen

  • Category sociaal domein
  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9022309

Over de functie

Weet jij alle ‘ins en outs’ van de Wet Werk en Bijstand? En onderzoek jij graag de rechtmatigheid op een uitkering?

Wij zijn op zoek naar een Klantmanager Inkomen (32 uur per week) voor een gemeente in de regio Groningen. Het betreft een functie voor een langere periode.
Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van aanvragen, mutaties en fraudeonderzoek in het kader van de WWB. Je rapporteert en adviseert over de rechtmatigheid van uitkering. Je doet dit door middel van persoonlijk contact, waarbij je intake- en voorlichtingsgesprekken voert met je klanten. Jij bepaalt of jouw klanten recht hebben op een uitkering (of eventuele andere voorziening)!

Functie eisen

- Je hebt een relevante hbo-diploma (zoals Sociaal Juridische Dienstverlening);
- Je hebt minimaal twee jaar ervaring in een vergelijkbare functie binnen de gemeente;
- Je bent inzetbaar per 1 september 2017;
- Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.

Wat biedt Maandag® jou?
Een vast dienstverband bij Maandag® biedt jou de mogelijkheid om bij onze opdrachtgevers aan het werk te gaan. Of het nou om een opdracht voor een korte of een lange termijn gaat, wij denken graag met jou mee!
Wij bieden jou een marktconform salaris (volgende de cao CAR UWO), waarbij je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.
Een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. De reiskosten worden vergoed op basis van €0,19 per kilometer. Daarnaast bieden wij een pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld.
Via de Maandag Academy wordt je volop gestimuleerd om je vaardigheden en kennis te ontwikkelen, op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Gedurende de opdracht zal je het contact blijven houden met jouw Maandag® vestiging.

Hebben wij jou interesse gewekt of wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Barbara Endendijk, recruiter Sociaal Domein.
T 0610194051
E barbara.endendijk@maandag.nl

recruiter van de vacature

Barbara Endendijk

recruiter van de vacature

Barbara Endendijk