Functioneel applicatiebeheerder

  • Category ict
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9022258

Over de functie

Voor een opdrachtgever in Noord-Brabant is Maandag® op zoek naar een Functioneel Applicatiebeheerder.
Het betreft een fulltime opdracht voor de duur van één jaar . Na de periode van 12 maanden is er de mogelijkheid voor een vast dienstverband bij de opdrachtgever.

Wat ga je doen?
In deze uitdagende functie komt je primaire taak te liggen op het inrichten, uitrollen en onderhouden van het elektronische cliënt dossier ‘mijnCarres’. Doordat je met je ene been in de wereld van processen en met je andere been in de wereld van de technologie staat, begrijp je de wensen en eisen van collega’s en leveranciers en vertaal je deze in rapportages en analyses. Op deze manier kom je met wijzigings- en verbetervoorstellen voor de technische applicatiebeheerders. Je hebt oog voor procesoptimalisatie en deelt deze kennis graag.

Kortom: jij helpt de medewerkers van de organisatie met hun dagelijkse werkzaamheden door de informatiesystemen optimaal te laten aansluiten op de bedrijfsprocessen.

Functie eisen

Wij vragen

Een energieke en vastberaden deskundige die graag de werkzaamheden op zich neemt voor het (mede-) beheren van de informatiesystemen. Je hebt affiniteit met of werkervaring in financiële en inhoudelijk zorgprocessen. Je kennis van praktische ICT is up to date en je hebt ervaring met het bouwen van rapportages en analyses. Naast uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden beschik je over een zelfstandige, oplossingsgerichte werkhouding waarbij het leveren van goede service centraal staat. Daarnaast heb je geen moeite met de meer technische kant van het functioneel applicatiebeheer. Tot slot vragen we een afgeronde Bedrijfskundige Informatica opleiding op HBO-niveau en minimaal drie jaar werkervaring.

Alleen sollicitaties die aan bovenstaande eisen voldoen worden in behandeling genomen.

Wij bieden

• Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden;
• Wij bieden een marktconform salaris volgens cao CAR-UWO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring;
• Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer;
• Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen;
• Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter;
• Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

recruiter van de vacature

Nicolette Kommers

recruiter van de vacature

Nicolette Kommers