GZ psycholoog

  • Category zorg-ggz
  • Region gelderland
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9022242

Over de functie

Ben jij een GZ-psycholoog met passie voor de zorg én die het als een uitdaging ziet om te werken op afwisselende opdrachten in combinatie met een vast dienstverband? Lees dan verder!

Maandag® Arnhem biedt jou als GZ-psycholoog de kans om jouw expertise op verschillende terreinen in te zetten. Binnen de psychiatrie, de gehandicaptenzorg, de verslavingszorg of het forensisch kader, er is van alles mogelijk! Maandag® Arnhem heeft veel verschillende, verrassende vacatures voor gedreven GZ-psychologen. Wanneer dit bij jou frisse energie oproept, dan kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.
Wij bieden jou een vast dienstverband bij Maandag®, waarbij je de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van projectmatig werken koppelt. Je ontvangt een marktconform salaris, waarbij je wordt ingeschaald op basis van opleiding en werkervaring. We hanteren een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer, waarbij een leaseauto tot de mogelijkheden behoort. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse cursussen en trainingen volgen.

Functie eisen

- Een BIG-registratie als GZ-Psycholoog
- Kennis van verschillende behandelmethoden zoals: EMDR, cognitieve gedragstherapie, schematherapie, etc.
- Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
- Een ondernemende, proactieve en flexibele houding
- Een rijbewijs (B)

Interesse gewekt? Het lijkt mij leuk om kennis te maken en de mogelijkheden bij Maandag® te bespreken. Ook is het mogelijk om met collega GZ-psychologen die voor ons werken te bespreken wat hun ervaringen zijn. De startdatum wordt altijd in overleg bepaald.
Je kunt contact opnemen met mij via de gegevens onderaan deze vacature.

recruiter van de vacature

Lot Jansen

recruiter van de vacature

Lot Jansen