Junior Bouwinspecteur

  • Category bouw en civiel
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9022122

Over de functie

Heb jij zojuist je HBO/MBO ‘Bouwkunde’ diploma behaald en ben je op zoek naar een leuke uitdaging? Dan zoekt Maandag® Amsterdam jou!

Maandag® Amsterdam is voor verschillende opdrachtgevers op zoek naar Bouwkundig talent. Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis en ervaring op te doen bij diverse opdrachtgevers waar je jezelf optimaal kunt ontwikkelen. Onder de opdrachtgevers bevinden zich gemeentes, overheden, ingenieurs- en adviesbureaus.

Als Bouwinspecteur ben je verantwoordelijk voor het handhaven van de naleving van vergunningen en gemeentelijke regelgeving. Denk hierbij onder andere aan toezichthoudende en handhavende werkzaamheden op het terrein van bouwregelgeving en ruimtelijke ordening. Ook controleer je bouw- en sloopwerkzaamheden en heb je te maken met het bouwbesluit en met bestemmingsplannen. Daarnaast onderhoud je als Bouwinspecteur contacten met burgers en bedrijven, en daarbij neem je verschillende rollen aan; soms adviserend, dan weer handhavend. Tenslotte moet je als Bouwinspecteur handhavend optreden bij illegale bouw en bij bouwen in afwijking van de verleende vergunning. Als Junior Bouwinspecteur zal je hierin volledig begeleid worden door een Senior die jou allen kneepjes van het vak zal leren.

Functie eisen

Functie-eisen:
- Een afgeronde opleiding Bouwkunde is een harde eis (MBO/HBO)
- Geen 9.00 tot 17.00 uur mentaliteit

Competenties:
- Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
- Kwaliteit en resultaatgericht
- Besluitvaardig en stressbestendig

Wat bieden wij:
- Een marktconform salaris volgens de Bouw & Infra cao
- De mogelijkheid dat je wordt ingezet op een nieuwe opdracht wanneer je huidige opdracht ten einde komt
- Wij vergoeden je reiskosten op basis van € 0,19 per kilometer. Een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.

Word jij enthousiast bij het lezen van deze vacature? Neem dan snel contact met mij op via 06 22 57 47 45 of solliciteer via de onderstaande knop!

recruiter van de vacature

Jeffrey Verschoor

recruiter van de vacature

Jeffrey Verschoor