Jeugdzorgprofessional

  • Category zorg-zorg overig
  • Region zeeland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9021719

Over de functie

Heb je ervaring in het gedwongen kader en ben je SKJ geregistreerd? Ben je sterk in het voeren van gesprekken? Kom dan bij Maandag® het verschil maken door hulpbehoevenden in beweging te krijgen!

Voor onze opdrachtgevers in de regio Zeeland zijn wij regelmatig op zoek naar Jeugdzorgprofessionals voor verschillende functies binnen de Jeugdzorg.
Als Jeugdzorgprofessional ben je breed geïnteresseerd in de Jeugdzorg maar ook in andere doelgroepen en heb je ervaring in het gedwongen kader. Je kunt aan de slag gaan in bijvoorbeeld de functie van Jeugdbeschermer, Maatschappelijk Werker, Onderzoeker of Regiehouder.

In de rol van Jeugdzorgprofessional werk je in een justitieel kader, oefen je in voogdijzaken namens de rechtspersoon het gezag uit en bereid je beslissingen en/ of adviezen voor. Je analyseert de probleemsituatie van opgroeiende minderjarigen en vertaalt deze in een hulpverleningsplan.
Daarnaast organiseer en coördineer je de hulp en zorg in thuissituaties en bij uithuisplaatsingen. Je houdt de regie met betrekking tot de uitvoering van het indicatiebesluit en de afstemming met het zorgaanbod en is in crisissituaties beschikbaar. Ook onderhoud je een netwerk met deskundigen en zorgaanbieders.

Een andere optie is dat je fungeert als eerste aanspreekpunt bij (vermoedens van) huiselijk geweld en kindermishandeling en dat je advies geeft en ondersteuning geeft aan professionals en particulieren gericht op het bespreekbaar maken van huiselijk geweld en/of kindermishandeling. Je kunt hier denken aan het voeren van informatie-, netwerk- en adviesgesprekken met cliënten, professionals en andere betrokkenen. Onder andere het aannemen van meldingen met betrekking tot huiselijk geweld en kindermishandeling en het inschatten van de veiligheid van de betrokkenen behoren dan tot je takenpakket. Dit samen met het doorverwijzen en indien nodig doen van onderzoek en komen tot een veiligheids- en herstelplan.

In overleg zijn de startdatum en het aantal uren bespreekbaar.

Functie eisen

Als Jeugdzorgprofessional bij Maandag® voldoe je aan de volgende eisen:
• Afgeronde relevante HBO opleiding (MWD, Pedagogiek of SPH)
• Ervaring in het gedwongen kader
• SKJ registratie
• Kennis van de ontwikkelingen binnen de juridische wet- en regelgeving en de sociale kaart
• In staat zijn om te kunnen gaan met agressie en met persoonlijk/menselijk leed

Let op: Voor deze functie worden alleen sollicitaties in behandeling genomen die voldoen aan alle bovenstaande eisen.

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.
Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao (Jeugdzorg). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.
Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op met Annebel Buermans (Recruiter Zorg) voor meer informatie via annebel.buermans@maandag.nl of 06-12881479.

recruiter van de vacature

Anouk Goossens

recruiter van de vacature

Anouk Goossens