Vindingrijke vakgroepleider modelleur BIM Specialist

  • Category bouw en civiel
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9021985

Over de functie

Ben jij de BIM specialist met ambitie die toe is aan een volgende stap in zijn/haar carrière? Dan is Maandag® Eindhoven opzoek naar jou!

Naast het modelleren van eigen projecten ben je vanuit je rol als vakgroepleider verantwoordelijk voor het overzicht over het modelleerwerk van lopende projecten, hierin stuur je op technische inhoud en kwaliteit.
Voor de vakgroep ben je vraagbaak bij offertetrajecten inzake modelleerwerk en heb je inbreng in de bureauplanning. Als BIM specialist ben je gewend te werken binnen projecten met BIM-ILS en ben je aanspreekpunt en kartrekker van het BIM proces. Hierin heb je veelvuldig contact met interne en externe projectteamleden.

Samen zoek je met collega’s van andere vestigingen mogelijkheden om onze Tekla, Revit en BIM omgeving te verbeteren voor het gehele bedrijf. Hierin ben je in staat om slimme filters of viewtemplates aan te maken en te modelleren op basis van massavolumes. Je hebt vlot inzicht in de werking en functionaliteit van nieuwe software en bent in staat om die kennis te delen met je collega’s.

Functie eisen

Je hebt een afgeronde MBO+ of HBO Bouwkunde opleiding en beschikt over ongeveer vijf jaar relevante werkervaring en ervaring op constructief gebied en het werken in een BIM-omgeving. Je bent naast Revit bekend met ReCap, AutoCad en Tekla BIMsight en geïnteresseerd in het werken met andere programma’s zoals Navisworks, Solibri, SketchUp. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, werkt nauwkeurig en bent een kartrekker voor de vakgroep.

recruiter van de vacature

Marsha Mensinck

recruiter van de vacature

Marsha Mensinck