Verzorgende IG

  • Category zorg-vvt
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9022061

Over de functie

Groen bloed doet de gehandicaptenzorg goed!
Voor een woongroep in de kop van Noord Holland is Maandag® op zoek naar een Verzorgende IG met ervaring in de gehandicaptenzorg.

Als verzorgende IG bekommer jij je om de zorg en het welzijn van 7 cliënten met een ernstig meervoudige beperking. Zij hebben 24-uurs begeleiding en ondersteuning nodig van een team die verpleging, verzorging en begeleiding in de nabijheid biedt. De cliënten gaan overdag naar de dagbesteding.
De werkzaamheden zullen bestaan uit het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen, zoals het toedienen van medicatie, het inbrengen van een mayo-tube en het ingrijpen bij een epileptische aanval. Daarnaast wordt er gewerkt met tilliften. Mocht je nog niet bekwaam zijn met het uitvoeren van deze handelingen, wordt je hiervoor bekwaam gemaakt. De cliënten hebben te maken met epilepsie, autisme, automutilatie, gedragsproblematiek en agressie. Veel van de communicatie zal dan ook non-verbaal plaatsvinden.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij ervaring in de gehandicaptenzorg? Dan kom ik graag met jou in contact!

Functie eisen

- gediplomeerd Verzorgende IG
- Ervaring in de gehandicaptenzorg
- In het bezit van een BHV
- Flexibel in diensten
-In bezit van rijbewijs B

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.
Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken

recruiter van de vacature

Meike Molenaar

recruiter van de vacature

Meike Molenaar