Projectleider Civiele Techniek

  • Category bouw en civiel
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9021976

Over de functie

Ben jij de civieltechnische projectleider die kennis heeft van diverse disciplines? Ik kom graag met je in contact!

In de omgeving van Eindhoven, zijn wij op zoek naar een Projectleider Civiel. Het team waar je in komt te werken bestaat uit medewerkers op het gebied van projectmanagement en vakspecialisten. Zij zorgen samen voor de technische advisering en uitvoering van de meer complexe activiteiten.

In de rol van Projectleider zorg je voor het verwerven en managen van projecten binnen het werkveld van de Civiele Techniek in de volle breedte. Je bent een netwerker en weet marktkansen te verzilveren en op te volgen. Je bent uitstekend in staat de klantvraag te vertalen naar offertes en opdrachten. Als civieltechnisch projectleider geef je leiding aan verschillende projecten. Je adviseert over projecten in de openbare ruimte. Je houdt je bezig met aanbestedingstrajecten, contractmanagement, budgetbeheer, risicomanagement en het omgevingsmanagement.

Functie eisen

- Je hebt een Academisch/HBO werk- en denkniveau en beschikt over minimaal 6 jaar aantoonbare ervaring als Projectleider binnen de Civiele Techniek en Cultuurtechniek.
- Je hebt ervaring en affiniteit op onder andere de werkvelden ‘waterveiligheid’, ‘gebiedsontwikkeling’ en ‘weginfrastructuur’.
- Daarbij beschik je over een netwerk bij voor ons interessante doelgroepen; gemeenten, provincies, waterschappen, aannemers en Rijkswaterstaat.
- Je bent ondernemend ingesteld en hebt aantoonbare commerciële vaardigheden.
- Je hebt affiniteit met de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied waarbij het gaat om ketensamenwerking, innovatieve contractvormen en nieuwe verdienmodellen.
- Je houdt de ontwikkelingen in de branche scherp in de gaten en weet hierop in te spelen.

recruiter van de vacature

Marsha Mensinck

recruiter van de vacature

Marsha Mensinck