Speeddate voor nieuwe collega s Accountmanager en Recruiter

  • Category maandag intern
  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9021987

Over de functie

Maandag® Groningen groeit. We zijn dan ook op zoek naar ambitieuze Recruiters en Accountmanagers. Heb jij lef, focus en een commerciële drive? Kom dan op dinsdag 18 juli vanaf 17.00 uur met ons speeddaten.

Als Recruiter of Accountmanager Zorg ben je assertief, ondernemend en ga je zelfstandig te werk. Elke dag is anders. Er staat je een baan vol afwisseling, plezier en dynamiek te wachten. Is deze rol op jouw lijf geschreven? Kom dan speeddaten. Je ontmoet de Recruitment Specialist en komt meer te weten over hoe het is om bij Maandag® te werken. Meld je vóór 15 juli aan door je CV te mailen naar cris.jonkers@ maandag.nl. Op basis van de binnengekomen CV’s worden de kandidaten voor de speeddate geselecteerd. Als jij daar één van bent, word je gebeld voor het inplannen van de date op een leuke locatie.

Functie eisen

Kun jij 18 juli niet, maar wil jij jezelf wel in de schijnwerpers zetten? Of heb je vragen over de speeddate of de beschikbare functies? Neem dan contact op met Cris Jonkers via 06-30517663 of cris. jonkers@maandag.

recruiter van de vacature

Cris Jonkers

recruiter van de vacature

Cris Jonkers