Medewerker Servicedesk Facilitaire Zaken

  • Category ict
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9021901

Over de functie

Facilitaire Zaken is het gezicht van de interne dienstverlening vanuit de Stafdienst Bedrijfsvoering. Medewerkers van de gehele organisatie en externe partijen kunnen bij de servicedesk terecht met vragen over de producten en diensten.
Vanuit de functie kwaliteitsmedewerker wordt een bijdrage geleverd aan de doorontwikkeling van de interne dienstverlening. Uitgangspunten hierbij zijn een erkende en stevige positionering van de servicedesk door middel van een doorlopende verschuiving van producten en diensten naar de servicedesk. De kwaliteitsmedewerker legt verantwoording af aan de teamleider Facilitaire Zaken.
Doel van de functie is richting geven aan de inhoudelijke ontwikkeling van de servicedesk door ondersteuning van het management op het gebied van kwaliteit met als doel de gemeente brede bedrijfsvoeringondersteuning op een hoger niveau te brengen. De kwaliteitsmedewerker is (mede) verantwoordelijk voor ontwikkeling en borging van producten, procedures en processen van de Servicedesk met als resultaat: een voortdurende verbetering van de kwaliteit van dienstverlenging van Facilitaire Zaken.

In- en externe contacten/belangrijkste werkrelatie:
Teamleider Facilitaire Zaken en afdelingsmanager Facilitaire Zaken;
Producteigenaren, applicatiebeheerders, web redacteuren, e.d. aan klantzijde (backoffices/leveranciers);
Klanten van Servicedesk en backoffices inclusief enkele buitenlocaties;
Contractmanagers FZ;
Externe partijen.

Functie eisen

HBO werk en denkniveau, door middel van een afgeronde HBO opleiding;
Kennis (d.m.v. een cursus/training en /of werkervaring) van Planon en/of van Facilitair Management Informatie Systemen (FMIS) en Content Management Systemen (CMS);
Minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan in de afgelopen 5 jaar, als kwaliteitsmedewerker Servicedesk bij een overheidsorganisatie;
Redactionele kennis en vaardigheid, laat dit duidelijk terugkomen in de motivatiebrief;
Affiniteit met leanmanagement systemen;
Kennis van en affiniteit met de producten en diensten van Facilitaire Zaken;
Je bent zelfstandig in staat om werkinstructies te schrijven en procesbeschrijving op te stellen;
Minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar in een leidinggevende functie bij een overheidsorganisatie op facilitair gebied (pre).

recruiter van de vacature

Katja Bobyleva

recruiter van de vacature

Katja Bobyleva