Uitvoerder groen

  • Category bouw en civiel
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9021770

Over de functie

Vind jij het leuk om verantwoordelijk te zijn voor de dagelijkse leiding op verschillende groen projecten? Dan ben ik op zoek naar jou!

Voor een opdrachtgever in de Regio Eindhoven zijn wij op zoek naar een uitvoerder Groen. Als uitvoerder groen ben je verantwoordelijk voor de uit te voeren onderhouds- en aanlegwerkzaamheden in zowel groen, cultuurtechniek als civiele techniek. Je gaat zelfstandig aan de slag en geeft daarnaast leiding aan een groep medewerkers en/of onderaannemers. Afhankelijk van het project werk je zelfstandig mee in een ploeg. Daarnaast houdt je de voortgang van het werk in de gaten, spring je bij waar nodig is en rapporteer je bevindingen en de voorgang aan de Uitvoerder/Projectleider.
Binnen de uitvoering, zoek je naar de kansen en de optimale manier van werken. Met de uitvoerder/projectleider stem je jouw dagelijkse planning en resultaten af. Je zult met verschillende projecten tegelijk aan de slag gaan.

Word jij energiek bij het lezen van deze vacature, reageer dan snel via marsha.mensinck@maandag.nl of 0622454257.

Functie eisen

Jouw profiel:
- Je hebt een HBO werk- en denkniveau, richting groenvoorziening met affiniteit voor GWW/Infra en integrale UAV-gc werken
- Kennis van RAW systematiek
- Leidinggevende capaciteiten
- Goede communicatieve vaardigheden
- Organisatorische vaardigheden
- Bekend met moderne ICT-middelen
- Je kunt zelfstandig werken
- Geen 9 tot 5 mentaliteit
- In het bezit zijn van een rijbewijs B/EHBO

recruiter van de vacature

Marsha Mensinck

recruiter van de vacature

Marsha Mensinck