Leerling verpleegkundige

  • Category zorg-vvt
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9021896

Over de functie

Ben jij een verzorgende IG en heb jij het gevoel dat je stil staat in je ontwikkelingen? Dan heb ik een leuk nieuws voor jou! Maandag Amsterdam is op zoek naar ambitieuze verzorgende IG die willen doorgroeien naar Verpleegkundige?

Jij bent al tijdje werkzaam als verzorgende IG. Tijdens je werk kom je erachter dat je graag meer voor de cliënten wil doen. Helaas krijg je nu de kans niet op je huidige werk. Deze kans willen wij jou graag bieden als Maandag® Amsterdam zijnde.

Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met wijkzorg hebt en dat je zelfstandig te werk kan gaan. Daarnaast pak jij je eigen verantwoordelijkheid en ben je bereid om nieuwe dingen te leren.

De leerplekken zijn in de thuiszorg en in verschillende verpleeghuizen in Amsterdam.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheid om door te leren naar verpleegkundige? Neem dan contact met mij op via 06 12 70 94 93 of stuur een mailtje naar evelien.vanderlaan@maandag.nl

Functie eisen

- Diploma Verzorgende IG
- Minimaal 1 jaar werkervaring als verzorgende IG
- Zelfstandig werken binnen de kaders
- Observerend en signalerend vermogen
- Aantal uren on overleg (20-28)
- Ambitie om door te groeien naar verpleegkundige

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden je een marktconform salaris op basis van cao VVT. Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer. Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden

recruiter van de vacature

Evelien van der Laan

recruiter van de vacature

Evelien van der Laan