Opzichter dagelijks onderhoud

  • Category woningcorporaties
  • Region gelderland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9021889

Over de functie

Als opzichter dagelijks onderhoud sta je veel in contact met de huurder en ben je het gezicht van de woningcorporatie. Heb je altijd al zowel met huurder als met techniek bezig willen zijn? En toe aan een nieuwe uitdaging?

Voor maandag® zijn wij op zoek naar opzichter dagelijks onderhoud. Gedurende je werkzaamheden als opzichter dagelijks onderhoud draag je er zorg voor dat de reparatieverzoeken die de huurders hebben volgens de richtlijnen van de corporatie maar ook naar de wensen van de huurders worden opgelost. Je bepaalt welke reparaties of onderhoud nodig is en stuurt indien nodig de aannemer aan zodat de woningen in goede staat blijven. Maar ook mutaties van woningen vallen onder jouw werkzaamheden, waarbij je er voor zorgt dat de woningen zo kort mogelijk leeg staan en in goede staat weer verhuurbaar zijn.

Lijkt opzichter dagelijks onderhoud bij een woningcorporatie jou wel wat? En ben je al een ervaren opzichter bij woningcorporaties? Dan kan dit wellicht de uitdaging zijn die jij zoekt!

Functie eisen

- Ten minste een afgeronde mbo bouwkunde opleiding
- Beschikbaar voor 36u per week
- Aantoonbare ervaring als opzichter bij meerdere woningcorporaties
- In het bezit van rijbewijs B

recruiter van de vacature

Yara Kamps

recruiter van de vacature

Yara Kamps