Projectmedewerker RO

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9021781

Over de functie

Ben jij bezig met je carrière in de Ruimtelijke Ontwikkeling maar kan je maar geen geschikte baan vinden? Dan heb je die nu gevonden als Projectmedewerker RO!

Binnen de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling bij een gemeente in de regio van Amsterdam, voert het Team Projecten de regie over diverse grote fysieke projecten. Dit gebeurt volgens de werkwijze van het projectmatig werken: faseren en beheersen van de projecten, helder communiceren met betrokken partijen, waar mogelijk participatie door bewoners en andere betrokkenen. Verder ondersteunt het Team Projecten de gehele organisatie bij het projectmatig werken. Je komt te werken in een team bestaande uit 2 vaste projectmanagers, een planeconoom en een flexibele schil met op dit moment twee projectleiders.

Je ondersteunt de verantwoordelijke projectmanager bij de voorbereiding, uitvoering en follow-up van projecten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor informatieverzameling, informatieverschaffing en het administratief/organisatorisch beheer. De gemeente werkt volledig digitaal met ondermeer de applicatie Inproces. Je maakt afspraken, verzorgt agenda’s en verslaglegging en stelt actiepuntenlijsten op en houdt deze bij, waaronder ook die van stuurgroepen en je helpt mee bij het organiseren van voorlichting-, inspraak- en promotieactiviteiten.

Functie eisen

- Je hebt tenminste een afgeronde MBO-opleiding waarbij bij voorkeur aandacht is besteed aan projectmatig werken.
- Je hebt werkervaring opgebouwd als projectsecretaris of vergelijkbare functie of bent in staat om dit snel te leren.
- Je beschikt over een dienstverlenende houding, zowel naar je directe collega’s, als naar het bestuur en de bewoners van Diemen. Je kunt als het moet op de voorgrond treden, maar weet ook op de achtergrond te opereren.
- Je bent een representatief, flexibel, initiatiefrijk, zelfstandig persoon die gewend is om in een hectische omgeving te werken. Je bent stressbestendig.
- Je communiceert helder, weet om te gaan met social media en leert snel met digitale werkprocessen om te gaan.
- Je hebt meer dan gemiddelde ervaring om te werken met Word en Outlook.

recruiter van de vacature

Lois Engelschman

recruiter van de vacature

Lois Engelschman