Functioneel Beheerder

  • Category woningcorporaties
  • Region gelderland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9021808

Over de functie

Als functioneel beheerder is het jouw taak om de informatievoorziening ten behoeve van de bedrijfsprocessen goed te beheren om de bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen. Is dit wat jouw dag maakt en waar jouw uitdaging ligt? En wil je meer weten, lees dan snel verder!

Als functioneel beheerder bij een woningcorporatie beheer je de bedrijfsprocessen en optimaliseer je deze. Je werkt zelfstandig maar wel binnen een team. Je werkt veel samen met jouw collega’s van ICT, leidinggevenden en gebruikers van diverse processen, maar je hebt ook contact met de leveranciers. Samen met de andere functioneel beheerders coördineer je implementatietrajecten van bedrijf kritische applicaties waarbij voor het testen een beroep zal worden gedaan op de procesdeskundigen. Je ondersteunt de informatiemanager bij het formuleren en realiseren van het informatiebeleid en de informatiestrategie.

Functie eisen

- Je hebt een HBO werk- en denkniveau en een opleiding richting bedrijfskunde en/of informatica.
- Je hebt ervaring met ERP systemen, BI-tools en webportals, ViewPoint en Business Objects. Ook ben je bekend met ontwikkelingen als zaakgericht werken, LEAN en Agile.
- Je hebt een flexibele instelling en communicatief vaardig. Want door jouw communicatieve vaardigheden kun jij wensen en behoeften van gebruikers goed in kaart brengen én de vertaalslag maken naar ICT.

recruiter van de vacature

Yara Kamps

recruiter van de vacature

Yara Kamps