Junior Concern Control

  • Category financieel
  • Region drenthe
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9021741

Over de functie

Met spoed zijn wij op zoek naar een Junior medewerker concern control/financiën voor een gemeente in Drenthe. Opdrachtduur is 3 maanden voor 20 uur per week, met optie tot verlenging. Door een piek in de werkzaamheden is ondersteuning op deze afdeling zeer gewenst.

Functie eisen

Belangrijke taak is de ondersteuning op gebied van de verbijzonderde interne controle, waarbij de taken bestaan uit het bepalen van de deelwaarneming, het ondersteunen en uitvoeren van een rechtmatigheidsaudit en het bewaken en aanbevelen m.b.t. fouten en verbetering van verschillende processen.

Als junior concern control kom je te werken in het team Concern Control & Auditing. Het team heeft als primaire taken:
• Het adviseren bij kaderstelling en richtlijnen;
• Het toetsen van de feitelijke uitvoering aan kaders, afgesproken procedures en werkprocessen.

Onze opdrachtgever is opzoek naar een startende HBO/WO bedrijfskunde/bedrijfseconomie student. Ben jij opzoek naar je eerste echte baan reageer dan snel.

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden je een marktconform salaris, je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Ook bieden wij mogelijkheden voor trainingen om jou beter te maken. Wij hebben een eigen Maandag Academy die trainingen op maat verzorgd en dikwijls kopen wij passende trainingen en cursussen in.
Daarnaast maak je deel uit van een groep brede professionals om integraal te blijven denken, om kennis te delen, elkaar te helpen in lastige dossiers en om jouw netwerk in de wereld van Finance te vergroten. Jij en je collega’s komen regelmatig bij elkaar voor kennisdeeldagen op onze vestiging in Groningen.

Voel jij je aangesproken tot deze vacature, dan kom ik graag met je in contact via onderstaande gegevens.

Rick Fokkens
Recruiter Financieel
✆ 06 30 98 37 87
✉ rick.fokkens@maandag.nl

recruiter van de vacature

Rick Fokkens

recruiter van de vacature

Rick Fokkens