Manager Financiën

  • Category financieel
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9021712

Over de functie

Jij houdt zonder problemen stevig de regie in handen. Inhoudelijk ben jij een zeer sterke financial, waardoor je een organisatie op basis van financiële deskundigheid kan laten groeien. Je zorgt voor vernieuwing binnen je eigen vakgebied en voor verbinding binnen de gehele organisatie. Als Manager Financiën houd jij je naast financiële vraagstukken ook bezig met informatievoorziening en planning&control. Taken die hier bij horen zijn onder andere het opstellen en vaststellen van het financieel-economisch beleid en het opstellen en realiseren van een informatiemanagementbeleid. Daarnaast zorg je ervoor dat de managementinformatie en de IT-infrastructuur up-to-date worden gehouden. Ervaring met het werken binnen een cultuur waar continue verbetering centraal staat is een pre. Je bent grensverleggend ingesteld en kan daardoor je collega's stimuleren om vernieuwend, ondernemend en modern aan de slag te gaan.

Functie eisen

• Afgeleide WO opleiding Register Accountant, Register Controller, Bedrijfseconomie of vergelijkbaar.
• Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
• Gedegen kennis van fiscale wetgeving, organisatie ontwikkeling, financieel-economisch beleid en ICT/Business Intelligence. Je hebt hierin aantoonbare resultaten geboekt.
• Ruime kennis en ervaring met financieringsvraagstukken
• Kennis van verschillende bedrijfsprocessen en bijpassende ICT systemen/applicaties


Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.
Wij bieden een marktconform salaris. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring en wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.

Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken!

recruiter van de vacature

Maru Palstra

recruiter van de vacature

Maru Palstra