Apothekersassistent Kinderafdeling Academisch Ziekenhuis

  • Category zorg-ziekenhuizen
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9021707

Over de functie

Heb jij altijd al graag in een Academisch ziekenhuis willen werken, grijp dan deze unieke kans! Voor een Academisch kinderziekenhuis in Utrecht zijn wij per direct op zoek naar een apothekersassistente, 28 uur per week, voor op de kinderafdeling hematologie.
Als apothekersassistent op de hematologie afdeling zorg jij ervoor dat de jonge patiënten goede zorg en de juiste medicatie krijgen tijdens hun verblijf. Je bent een belangrijke schakel voor de verpleegkundigen en de artsen op de afdeling. De verpleegkundigen en artsen op deze afdeling houden zich bezig met de complexe zorg. Voor deze doelgroep zijn protocollen van levensbelang. Aldus verantwoordelijkheid staat bij jou hoog in het vaandel.

Je zult werkzaam zijn op een kleine kinderafdeling. Hier liggen uitsluitend kinderen die een stamceltransplantatie ondergaan of ondergaan hebben in het verleden, waarbij veel verpleegtechnische handelingen (infuustechnieken) plaatsvinden.

Met jouw werkzaamheden ben je onder andere verantwoordelijk voor de waarborging en uitgeven van de orale medicatie en intraveneuze medicatie. Je draagt bij aan de zorg aan zeer ernstig zieke patiënten. Als apothekersassistente ben je dus dagelijks bezig en in contact met deze kwetsbare jonge doelgroep.
Psychosociale ondersteuning is minstens even belangrijk. Zeker op een afdeling als Hematologie . Dit vraagt ook iets van jouw emotionele weerbaarheid. Ben jij die apothekersassistent die elke werkdag weer met passie wil klaarstaan om de beste zorg te bieden voor de jonge patiënten en de ouders? Reageer dan snel!

Functie eisen

- Diploma apothekersassistent
- Ervaring in een ziekenhuisapotheek
- Minimaal 1-2 jaar werkervaring
- Kennis van Hix
- Kennis van complexe medicatie en de bereiding, bewaring en toediening hiervan
- Kennis van orale / intraveneuse medicatie
- Werken in een teamverband met verpleegkundigen en artsen op de afdeling hematologie
- Willen werken op flexibele basis
- Direcht beschikbaar voor minimaal 28uur per week.

recruiter van de vacature

Yasmine Lhassani

recruiter van de vacature

Yasmine Lhassani