Docent AVO

  • Category onderwijs-speciaal onderwijs
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9021684

Over de functie

Voor diverse VSO scholen in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar AVO docenten voor het cluster 4 onderwijs. Wij zoeken docenten die beschikbaar zijn tussen de 0,4 en 1 FTE.

Als AVO docent binnen het VSO ben je verantwoordelijk voor een klas met jongeren tussen de 12-18 jaar met diverse gedragsproblemen. Je geeft les aan een groep van ongeveer 15 leerlingen. Hierbij moet je denken aan algemeen vormend onderwijs (AVO). Wij zoeken in de regio Utrecht docenten met een sterke persoonlijkheid, die ervaring hebben met de doelgroep en weten hoe ze om moeten gaan met leerlingen die gedragsproblemen en/of psychische stoornissen hebben. Pittig? Ja. Leuk? Absoluut!

Het is belangrijk dat je tegen een stootje kunt. Je hebt het geduld en de (communicatieve) vaardigheid om de lesstof duidelijk en gestructureerd over te brengen en observeert hierbij constant de leerlingen, zodat je tijdig kunt inspelen op gedragsproblemen.

Functie eisen

• Je bent in het bezit van een PABO of 2e graad lesbevoegdheid;
• Een aanvullende Master SEN is een pré;
• Je hebt recente werkervaring binnen het speciaal onderwijs (bij voorkeur) cluster 4;
• Je hebt affiniteit met leerlingen uit het autistisch spectrum.

Centraal bij Maandag® staan plezier in het werk, professionaliteit en inzet.Wij bieden verrassende werkplekken met veel kansen voor persoonlijke ontwikkelingen. Daarnaast bieden wij een goed arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere de mogelijkheid tot een vast dienstverband bij Maandag®, een marktconform salaris, een netto reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer of de mogelijkheid van een leaseauto.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact op met de Recruiter: nick.vontsteen@maandag.nl of 0630936812.

recruiter van de vacature

Nick Vontsteen

recruiter van de vacature

Nick Vontsteen