Strategisch Klant Adviseur

  • Category maandag intern
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9021612

Over de functie

Maandag®. Marktleider in het detacheren van professionals in de publieke sector.
Landelijk actief met 15 vestigingen. Staat als een huis, maar wij bouwen door.

Hoe we dit doen? Persoonlijk, menselijk, strak georganiseerd. Decentrale aansturing. Lokale zelfstandigheid. Hoog ambitieniveau, lef en vooral verrassend!
Maandag® vindt klantbehoeften essentieel. En dat zijn geen loze woorden, daarvoor willen wij ons team uitbreiden met een Strategisch Klant Adviseur.

Met jouw expertise ben je een waardevolle en strategische partner voor onze grote klanten binnen de zorg, overheid of onderwijs sector van Maandag®. Het beste advies en passende oplossing voor jouw klant, is waar jij je mee bezig gaat houden.

Wij zoeken een energieke ondernemer, die strategisch bezig is met klanten behouden, verder vorm te geven en uit te bouwen.

Hoe ga je dit doen?
Je brengt advies uit naar zowel de klant als de interne organisatie. Oprechtheid zorgt er voor dat het klantbelang centraal komt te staan en je hierdoor een voordeel voor zowel de klant als Maandag® realiseert. Als verbinder ben jij in staat om zowel bij de klant als de interne Maandag® organisatie draagvlak te creëren.
Samen met het team van Strategisch Adviseurs ligt de focus op de juiste DMU bij de klant te bewerken. In deze coördinerende rol staat, op tactisch en strategisch niveau, ontzorgen van de klant voorop is.

Functie eisen

Wat neem je mee?
Jij bent een verbinder, een optimist. Buiten de kaders denken en handelen is waar jij blij en gelukkig van wordt. Je hebt je sporen verdiend op het gebied van adviseren en relatiemanagement.

Daarnaast beschik je over:
• Intelligentie op HBO niveau;
• Minimaal 3 jaar ervaring binnen de zorg, overheid of onderwijs in een rol als bijvoorbeeld Adviseur, Relatiebeheerder, Key Accountmanager of Regiomanager;
• Een helicopterview, strategisch inzicht, enthousiasme en creativiteit;
• Reislust; je werkt door heel Nederland en
• Tijd in je agenda om minimaal 32 uur tot 40 uur per week te werken.

Wij bieden:
Een baan zoals je nog niet eerder hebt gehad, elke maand vers geld op je bankrekening, fijne arbeidsvoorwaarden en een appeltje voor de dorst na je pensionering. Maar vooral een geweldige werkervaring in een energiek team.

recruiter van de vacature

Mariske Frieser

recruiter van de vacature

Mariske Frieser