Junior Projectmanager Gebiedsontwikkeling

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9021492

Over de functie

Grote interesse in gebiedsontwikkeling? lijkt het jou leuk om op een locatie te werken met een grote maatschappelijke betrokkenheid? Dan kan Maandag® jou verder helpen!

Als Junior Projectmanager Gebiedsontwikkeling ga je aan de slag met de gebiedsontwikkeling binnen bestaande woonwijken waarin bedrijventerreinen worden omgevormd tot een woongebied. Je draait mee in een projectteam waarbij het opstellen van voortgangsrapportages inzake planning en financiën tot jouw taken behoort. Je bepaalt mede de strategie en ondersteunt de projectmanager op inhoudelijk gebied. Daarnaast bewaak je het project en programmabudget en bereidt je bestuurlijke besluitvormingen voor.
Naast de taken als junior projectmanager heb je ervaring in met (bouw)processen n de planvormingsfase, de ontwerpfase en de uitvoeringsfase. Je verzorgt daarbij (de totstandkoming van) de benodigde (onderzoeks-) producten. Je analyseert problemen en bent zelfstandig in staat om tot adviezen en oplossingen te komen waar nodig met behulp van het projectteam en specialisten. Je kunt schakelen tussen diverse contractvormen (RAW, UAV-GC, D&C, maatwerkcontracten) voor uiteenlopende civieltechnische werken zoals maaiveldinrichting, kunstwerken en ondergrondse infrastructuur.

Functie eisen

- HBO denk- en werkniveau
- Aantoonbare kennis en ervaring met projectmanagement over/en van civieltechnische projecten.
- Minimaal 3 jaar werkervaring in de afgelopen 7 jaar binnen gebiedsontwikkeling in een complexe binnenstedelijke omgeving.
- Aantoonbare kennis van en ervaring met financiële rapportage/administratie met betrekking tot zowel GREX als SANEX
- Ervaring bij de Gemeente Amsterdam is een pré

recruiter van de vacature

Lois Engelschman

recruiter van de vacature

Lois Engelschman