Behandelcoördinator

  • Category zorg-ggz
  • Region flevoland
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9021463

Over de functie

Ben jij als GZ-psycholoog op zoek naar meer verantwoordelijkheid? Wil je graag aan de slag binnen een omgeving waar behandeling en risicomanagement nauw met elkaar zijn verweven? Dan zoek ik jou.

In jouw rol als behandelcoördinator geef je vorm aan de behandeling en risicomanagement van complexe forensisch psychiatrische patiënten. Zo ben je verbonden aan de sociotherapeutische verblijfsafdeling. Hier ben je verantwoordelijk voor het uitzetten van de behandellijn en het risicomanagement voor de patiënten. Het risicomanagement is onder andere gericht op een veilige uitstroom naar de samenleving. Daarnaast houd jij je bezig met documenteren, evalueren en bijstellen van de behandeling. Verder blijf je niet alleen op de kliniek, maar schrijf je adviezen voor de rechtbank en treed je op als getuige-deskundige. Binnen de kliniek kom je terecht in een ervaren multidisciplinair team. Naast 'de touwtjes in handen hebben' bij de juiste uitvoering van de behandeling, geef je inhoudelijke leiding aan de sociotherapie van de verblijfsafdeling. Daarnaast wordt jouw aandacht gevraagd voor het waarborgen van een optimaal behandelingsklimaat. Tot slot, is er ruimte voor het leveren van een eigen bijdrage aan de beleidsontwikkeling.

Spreekt het werken in teamverband en werken in het spanningsveld tussen psychologie, recht en politie jou aan? Dan kom ik graag met je in contact, 06 82 04 57 04.

Dienstverband is voor langere tijd, maar tijdelijk is ook bespreekbaar. Ben je ZZP'er? Dan ben je van harte welkom om je interesse kenbaar te maken.

Wat biedt Maandag® jou?
- Wij bieden een marktconform salaris. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.
- Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.
- Ondersteuning van recruiter en accountmanager.
- Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.
- Gedurende je opdracht word je bijgestaan door je accountmanager en recruiter.
- Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Functie eisen

- BIG geregistreerd als GZ-psycholoog of klinisch psycholoog.
- Ervaring binnen de forensische psychiatrie en/of de verslavingszorg.
- Kennis en ervaring met de inhoudelijke aansturing van sociotherapeutische teams en zorgprofessionals.

recruiter van de vacature

Emma Brinkman

recruiter van de vacature

Emma Brinkman