Technisch administratief medewerker

  • Category woningcorporaties
  • Region gelderland
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9021450

Over de functie

Wil jij graag aan de slag met jouw technische kennis? Ben je in het bezit van een afgeronde MBO opleiding in de richting van bouwkunde en / of techniek? Ben je ondernemend, stressbestendig en flexibel? Lees verder en solliciteer voor je nieuwe uitdaging!

Voor het onderhoudbedrijf van een woningcorporatie in Gelderland zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Wat kun je verwachten van de functie? Je hebt telefonisch of via mail contact met huurders van de woningcorporatie en jij plant de afspraak met de huurders om het onderhoud te laten plaatsvinden. De afspraak met de huurder en de monteur of inspecteur moeten op elkaar afgestemd worden. Om dit te kunnen plannen en in goede banen te kunnen leiden moet je wel in het bezit zijn van kennis van de gebruikte technische systemen en applicaties. Spreekt dit jou aan? En ben je in het bezit van de benodigde eisen? Aarzel niet en solliciteer!

Functie eisen

- Afgeronde MBO opleiding in de richting van bouwkunde of techniek
- In het bezit van technische kennis van de gebruikte systemen, applicaties, dagelijks onderhoud en processen binnen de woningcorporatie
- 36 uur per week beschikbaar
- Bereid om te reizen tussen vestigingen
- Ervaring binnen woningcorporaties

recruiter van de vacature

Yara Kamps

recruiter van de vacature

Yara Kamps