Casemanager WABO

  • Category bouw en civiel
  • Region groningen
  • opleidingsniveau mbo hbo wo
  • remoteId 9021447

Over de functie

Ben jij als Casemanager WABO (Bouw & Wonen) toe aan een nieuwe maandag en heb jij ervaring op het gebied van bouw? Dan hebben wij een mooie nieuwe uitdaging voor jou in de regio Groningen, Drenthe en Friesland.

Wij zijn op zoek naar een Casemanager WABO (Bouw & Wonen) die vast bij ons in dienst wil treden. Je wordt vervolgens bij diverse gemeenten en omgevingsdiensten gedetacheerd. Door deze manier van werken blijf je in ontwikkeling, vergroot je je netwerk en blijft je werk afwisselend.

Als Casemanager WABO (Bouw & Wonen) ben je vanuit de overheid aanspreekpunt op het gebied van de Wabo en geef je voorlichting aan burgers en ondernemers. Je beoordeelt en coördineert de aangevraagde omgevingsvergunningen, sloopvergunningen, vooroverlegplannen en principeverzoeken en zorgt voor de afhandeling daarvan. Je toetst de aanvragen aan het bestemmingsplan, het bouwbesluit en andere relevante regelgeving.

Functie eisen

- Recente werkervaring bij de overheid als vergunningverlener op gebied van Omgevingsrecht (WABO, Wro, Bro) Bouw en/of wonen
- MBO / HBO-opleiding richting bouwkunde
- Aantoonbare kennis en ervaring van WABO
- Uitstekende communicatieve- en adviesvaardigheden
- Je bent daarnaast klant- en kwaliteitsgericht, resultaatgericht, analytisch

Wij bieden je naast een vast dienstverband een marktconform salaris (op basis van cao CAR UWO). Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Ook bieden wij mogelijkheden voor inhoudelijke en competentiegerichte trainingen waardoor je als Casemanager Bouw / Wonen constant in beweging blijft. Daarnaast maak je deel uit van een grote groep professionals om integraal te blijven denken, om kennis te delen, elkaar te helpen in lastige dossiers en om jouw netwerk te vergroten.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die Maandag® voor jou heeft? Dan bespreek ik deze graag met je via 06-30794381 of peter.vandenberg@maandag.nl

recruiter van de vacature

Peter van den Berg

recruiter van de vacature

Peter van den Berg