Projectleider

  • Category woningcorporaties
  • Region gelderland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9021433

Over de functie

Als projectleider bij een opdrachtgever in Gelderland ben je degene die vanaf de ontwerpfase tot en met de nazorg verantwoordelijk is voor het project. Ben jij de professional die graag van het begin tot eind betrokken is? Een afgeronde bouwkunde opleiding heeft en toe is aan een nieuwe maandag®?

Voor maandag® zijn wij op zoek naar een projectleider. Binnen de woningcorporatie ben jij de professional die assisteert in opdracht van de manager Vastgoed en Ontwikkeling. Je bent niet alleen bezig met de realisatie van een klein deel van het project maar vanaf de definitieve ontwerpfase tot en met de nazorg ben jij degene die de touwtjes in handen heeft. Op verschillende niveaus neem jij besluiten en draagt zorg voor de ontwikkeling van het team. Maar je bent ook verantwoordelijk voor het bewaken van het budget, planning en kwaliteit, het aansturen van bewonerszaken en het samenwerken met de toezichthouders.

Klinkt dit als muziek in jouw oren? En ben je toe aan een nieuwe maandag? Solliciteer dan snel en wie weet komen wij met elkaar in contact!

Functie eisen

- Afgeronde HBO Bouwkunde opleiding
- Ervaring als projectleider of projectmanager
- Relevante recente werkervaring binnen woningcorporatie en/of het vastgoed onderhoud

recruiter van de vacature

Yara Kamps

recruiter van de vacature

Yara Kamps