Junior Bouwkundige

  • Category bouw en civiel
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9021378

Over de functie

Voor verschillende opdrachtgevers is Maandag op zoek naar bouwkundig talent. Maandag biedt je de kans om te kijken in verschillende “keukens” om kennis, ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen bij diverse opdrachtgevers binnen het netwerk van Maandag. Onder de opdrachtgevers bevinden zich gemeentes, overheden, ingenieurs- en adviesbureaus en aannemers.

Maandag is je werkgever en zal samen met jou op zoek gaan naar leuke opdrachten. Hoe doen wij dit? Door te luisteren naar jouw ambities, wensen en te kijken wat jij in je loopbaan wil doen.

Jouw ontwikkeling staat bij Maandag voorop. Daarom bieden wij je persoonlijke begeleiding.
Zo start elke professional met een ‘Welkom bij Maandag®’ sessie. Tijdens de bijeenkomst krijg jij als professional informatie over de belangrijkste zaken en je maakt kennis met Maandag®.

Functie eisen

- Een afgeronde opleiding Bouwkunde (HBO of WO)
- Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
- Kwaliteit en resultaatgericht
- Besluitvaardig en stressbestendig

Wat heeft Maandag® jou te bieden?
Wij bieden je een marktconform salaris op basis van cao. Je reiskosten worden vergoed op een basis van €0,19 (netto) per kilometer. Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en bestaat een vast dienstverband tot een van de mogelijkheden.

Kan jij niet wachten om te beginnen bij Maandag? Reageer dan snel! Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact op met mij op via sabine.kuijt@maandag.nl of 06-30083463.

recruiter van de vacature

Sabine Kuijt

recruiter van de vacature

Sabine Kuijt