Planjurist

  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau wo
  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • remoteId 9021368
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Wij zijn regelmatig op zoek naar planjuristen die vanuit een dienstverband bij Maandag aan de slag willen gaan. Je werkt aan verschillende projecten met uitzicht op een vast dienstverband. Indien je graag als zelfstandige aan de slag gaat, zijn er ook mogelijkheden.

Als planjurist speel je een belangrijke rol in het beoordelen en actualiseren van bestemmingsplannen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de onderbouwing van de ruimtelijke plannen. Je treedt op als juridisch adviseur voor vraagstukken over de omgeving en handelt principeverzoeken af. Daarnaast vervul je, waar nodig, de rol van projectleider en ga je in overleg met vakspecialisten, zoals stedenbouwkundigen, planologen en beleidsadviseurs om tot een goed juridisch onderbouwd bestemmingsplan te komen.

Functie eisen

- Je hebt ten minste twee jaar ervaring in een juridische functie binnen de gemeente, zoals bestemmingsplantoetser, juridisch planoloog, juridisch beleidsmedewerker of planjurist
- Je beschikt over een WO-diploma in juridische richting of richting planologie
- Je bent communicatief vaardig (schriftelijk en mondeling) en kan goed omgaan met een politiek-sensitieve omgeving
- Je bent een sterke adviseur, hebt een kritische instelling en gaat oplossingsgericht te werk.

Ben jij op zoek naar meer afwisseling in je werk? Wil je graag voor meerdere projecten bij diverse gemeenten werken? Dan zie ik jouw sollicitatie graag tegemoet!

recruiter van de vacature

Joram Linder

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden