Senior Ontwerper

  • Category bouw en civiel
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9021365

Over de functie

In de functie van Senior ontwerper ben je verantwoordelijk voor het opstellen van technische ontwerpuitgangspunten, het maken van civieltechnische ontwerpen en het beoordelen van de civieltechnische haalbaarheid van ontwerpen voor de openbare ruimte. In projectteams ben je als senior ontwerper het civiel technisch geweten van het project en ben je verantwoordelijk voor de technische kwaliteit en integraliteit van de ontwerpproducten en de contracten (UAV en UAVgc). Ook ben je verantwoordelijk voor uitvragen en beoordelen van technische onderzoeken. Na het vaststellen van het voorontwerp vindt in principe uitbesteding plaats van het opstellen van het definitief- en het uitvoeringsontwerp en het opstellen van het contract. Jij beoordeelt zelf en coördineert de beoordeling door de vakontwerpers en de landschapsontwerper van uitbestede producten op ontwerpuitgangspunten en kwaliteit.

In de rol van ontwerpleider ben jij de verbindende schakel tussen de verschillende technische disciplines en ben je de sparringspartner voor de projectleider en de directievoerder/toezichthouder tijdens de uitvoering van werken.

Deelname aan bewonersavonden om met bewoners en projectteam ontwerpen nader uit te werken en de wensen van bewoners te bespreken is onderdeel van de opdracht.

Functie eisen

Je hebt ervaring met het maken van civieltechnische ontwerpen voor de inrichting van de openbare ruimte. Je beschikt over een MBO opleiding Civiele Techniek. Je bent analytisch, resultaatgericht, communicatief en je bent instaat om met verschillende technische disciplines samen te werken. Je denkt vooruit en je weet een stimulerende en enthousiaste omgeving te creëren. Daarnaast is het een pré wanneer je ervaring hebt met UAV en UAVGC-contracten en ervaring hebt met het ontwerpen in Microstation.

recruiter van de vacature

Ralph Privée

recruiter van de vacature

Ralph Privée