Projectmanager

  • Category woningcorporaties
  • Region friesland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9021342

Over de functie

Als Projectmanager maatschappelijk vastgoed ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de projectleiders die werken aan diverse onderhoud- en renovatieprojecten, nieuwbouwprojecten, verduurzamingsprojecten en herontwikkelingsprojecten. Als projectmanager ben jij de spil in de projecten. Je adviseert klanten, je vertaalt hun wensen en eisen in uitvraag-/aanbestedingsstukken, je begeleidt de aanbesteding en draagt zorg voor de contractvorming. Daarbij voer je strak projectmanagement, en is het essentieel dat projecten binnen tijd en budget worden gerealiseerd. Je bent verantwoordelijk voor het contact met de bewoners en andere belanghebbenden.

Functie eisen

- Afgeronde HBO opleiding richting bouwkunde of vastgoed
- Je beschikt over minimaal 2 jaar relevante werkervaring als projectmanager
- Je bent 32-40 uur beschikbaar
- Je bent in het bezit van een rijbewijs;
- In het bezit van een geldig VCA
Wij stellen alle sollicitaties op prijs, maar indien je profiel niet voldoet aan bovenstaande eisen en je binnen één week geen reactie hebt ontvangen, kan je ervan uitgaan dat je profiel niet meegenomen wordt in verdere procedure.

Heb jij interesse?
Neem dan contact op met Karen Booij, Recruiter Woningcorporaties bij Maandag® in Leeuwarden, 06-10502411 of karen.booij@maandag.nl

recruiter van de vacature

Karen Booij

recruiter van de vacature

Karen Booij