Ondersteunend Teamleider

  • Category zorg-vvt
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9021331

Over de functie

Onze opdrachtgever is een verpleeghuis welke gericht is op een compleet pakket aan zorg en diensten voor ouderen. Het dienstaanbod is wonen met verpleging of verzorging, tijdelijk verblijf, palliatieve zorg of VPT (volledig pakket thuis).
De werkzaamheden: uitvoeren van administratieve zaken en gesprekken voeren (sollicitatiegesprekken, coachen maar ook gesprekken in het kader van verzuim). Zorgdragen voor divers regelwerk voor de afdeling VPT, en regelwerk rondom het leegmaken van de woonzorgafdelingen.
Er is in deze functie aandacht voor de kwaliteit van zorg en bijdragen aan de juiste zorg voor de cliënt. Kortom: Een leuke functie voor een junior teamleider of een coördinerend verpleegkundige.

Functie eisen

- Diploma Verpleegkundige niveau 4
- Geldige BIG-registratie
- Bij voorkeur (leidinggevende) ervaring in een dergelijke functie
- Kennis van de recente ontwikkelingen in de ouderenzorg
- Kwaliteitsgericht

Jij staat centraal!
Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende CAO, waar je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Daarnaast vergoeden wij alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Gedurende het project krijg je persoonlijke begeleiding van een recruiter en accountmanager en heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een platform met trainingen om jezelf te blijven ontwikkelen.

recruiter van de vacature

Nancy Smits

recruiter van de vacature

Nancy Smits