ANIOS/basisarts

  • Category zorg-vvt zorg-ggz zorg-zorg overig zorg-ziekenhuizen
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9021299

Over de functie

Omdat jij als geen ander weet dat deze ervaring jou een streepje voor geeft bij het solliciteren op een specialisatie!

Als basisarts/ANIOS heb je tal van mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een functie waarin je kennis en ervaring op doet en even op adem kunt komen na het jarenlang buffelen in coschappen, ingewikkelde boeken en het schrijven van scripties. Maar misschien waren deze jaren leren voor jou niet genoeg en wil je straks verder studeren om specialist te worden in de voor jou meest interessante richting? Hoe dan ook, je bent je aan het oriënteren op jouw verdere loopbaan. Wij begrijpen als geen ander dat dit een lastige beslissing kan zijn. Of misschien is het voor jou allang duidelijk welk pad je uiteindelijk wilt bewandelen, maar kan je wel wat ervaringsplekken op jouw CV gebruiken voordat je gaat solliciteren naar een vervolgopleiding?

Bij Maandag® Enschede hebben wij een team Recruiters en Accountmanagers met ervaring in de zorg en kennis van de markt. Wij staan te springen om jou te leren kennen en deel te mogen zijn van jouw loopbaan. Samen kijken we wat jou gelukkig maakt in een functie en welke opdrachtgever hier goed bij aansluit. Het is mogelijk om je langere tijd aan een organisatie te binden, of juist op verschillende plekken te kunnen kijken. In ieder geval zorgen wij ervoor dat jij iedere dag met plezier naar jouw werk gaat.

Functie eisen

 Een afgeronde masteropleiding Geneeskunde
 BIG geregistreerd
 Rijbewijs en eigen vervoer is een pré

Wat mag je van ons verwachten?
Een goed en marktconform salaris. Een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer, ongeacht het aantal kilometers of de mogelijkheid tot gebruik van een leaseauto uit onze pool. Een uitdagende functie ter overbrugging of voor langere tijd. De mogelijkheid tot een vast dienstverband met vaste uren. Persoonlijke begeleiding en contact vanuit de Recruiter en Accountmanger Zorg.

recruiter van de vacature

Charell Starke

recruiter van de vacature

Charell Starke