Sociaal Pedagogisch Hulpverlener

  • Category zorg-zorg overig
  • Region flevoland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9021290

Over de functie

Wil jij graag aan de slag als sociaal pedagogisch hulpverlener als begeleider op een groep jongeren met gedragsproblemen? Dan heb ik de perfecte baan voor jou.

Voor een opdrachtgever in regio Flevoland, waaronder Almere. Zoek ik een groepsleider voor een groep jongeren met gedragsproblemen en beperkte begaafdheid voor 28-32 uur per week.

Wil jij graag de jongeren helpen een stapje verder te zetten? Ze hebben niet alleen maar beperkte begaafdheid maar hebben ook gedragsproblemen. Jij begeleidt, verzorgt en levert een bijdrage bij het uitvoeren van het behandelplan. Hierbij zijn structuur en duidelijkheid heel belangrijk. Dit doe je gelukkig niet alleen. Je werkt in een team van sociaal pedagogisch hulpverleners, een gedragsdeskundige en een teammanager.

Jouw dag begint met een ontbijt met de groep. Daarna ga jij samen met Maud kijken wat zij vandaag allemaal kan doen. Verder organiseer je een leuke middagactiviteit voor de hele groep. Hier heb jij alle vrijheid in. Voordat je het weet is de dag alweer bijna voorbij. Snel stel je de rapportages over de cliënten op. Hierin beschrijf je de groepsactiviteiten, groepsbeeld en de groepssfeer.

Ben jij toe aan een nieuwe Maandag®? Solliciteer dan direct.

Functie eisen

- HB0 SPH/MWD
- Affiniteit met werken met jongeren met lvb en gedragsproblematiek
- Minimaal twee jaar ervaring op de groepen
- In het bieden van structuur en duidelijkheid ben je een pro
- Improvisatievermogen en zelfstandigheid
- Flexibiliteit (onregelmatige diensten)

recruiter van de vacature

Evelien van der Laan

recruiter van de vacature

Evelien van der Laan