Psychiatrisch Verpleegkundige

  • Category zorg-ggz
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9021253

Over de functie

Sta jij altijd klaar voor de patiënt? Leer jij ze omgaan met hun psychische handicap, waardoor zij het best passende leven kunnen leiden. Dan ben jij de psychiatrisch verpleegkundige die ik zoek. Wij hebben verschillende opdrachten voor jou.

Bij Maandag hebben wij verschillende opdrachten voor psychiatrisch verpleegkundige in de regio Amsterdam. De uren kunnen variëren van 20 tot 36 uur per week.

Bijvoorbeeld als psychiatrisch verpleegkundige op de afdeling kliniek langdurige opname. Hier coördineer je de zorg om de cliënten heen en ben jij de contactpersonen voor de verschillende disciplines.

Of wil jij aan de slag binnen de ouderenzorg als psychiatrisch verpleegkundige dan is dit ook mogelijk. Jij bent dan verantwoordelijk voor de uitvoering van zorgtaken en verpleegkundige interventies binnen jouw aandachtsgebied. Daarnaast werk je in een multidisciplinair team die de multidisciplinaire zorg om de cliënt coördineert.
Verder hebben wij ook een hele leuk opdrachten voor een Ambulant Wijkverpleegkundige binnen het FACT-team. Zij bieden begeleiden en behandeling aan volwassen met complexe zorg meervoudige problemen op psychiatrisch en verslavingsgebied.

Hou jij van een uitdaging en verantwoordelijkheid? Ben jij toe aan een nieuwe Maandag? Reageer dan snel!

Functie eisen

- Psychiatrisch verpleegkundige niveau 4 en 5
- Oplossingsgericht
- Coachen en stimuleren
- Enthousiast en positieve mindset

recruiter van de vacature

Evelien van der Laan

recruiter van de vacature

Evelien van der Laan