Financieel beleidsmedewerker

  • Category financieel
  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9021234

Over de functie

Ter uitbreiding van ons team is Maandag Groningen op zoek naar een financieel beleidsmedewerker.

Als financieel beleidsadviseur houd je de veranderingen van wet- en regelgeving bij, adviseer je over het algemeen financieel beleid en signaleer je ontwikkelingen met betrekking tot het financieel beleid. De uitkomsten zet je om in voorstellen gericht op aanpassingen in gemeentelijke beleid en de uitvoeringsregels. Daarnaast lever je een bijdrage aan de realisatie van de verschillende P&C producten en participeer je in projecten van de afdelingen waar financiële en bedrijfseconomische belangen gemoeid zijn. Samen met de andere medewerkers van het team FC ben je een vakbekwame vertegenwoordiger van het team dat procesverantwoordelijk is voor alle financiële processen binnen de gemeente. Vanuit je vakmanschap volg je de actuele financiële landelijke ontwikkelingen op de voet en herken je vlot knelpunten en kan je deze vertalen naar de gemeentelijke situatie.

Functie eisen

Jij dient over de volgende competenties te beschikken:

Je bent een zelfstandige en doortastende verbinder met een helikopterview die durft te zeggen waar het op staat. Je hebt een stevige persoonlijkheid en je haalt voldoening uit het werken in een gedreven team dat ambities heeft en zich stevig op de kaart wil zetten. Daarnaast ben je een persoon die goed kan relativeren en gevoel voor humor heeft.
- HBO diploma op het gebied van overheidsfinanciën
- Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in de afgelopen 5 jaar als financieel adviseur binnen de gemeentelijke overheid
- Directe beschikbaarheid
- Ervaring met het realiseren van de verschillende P&C producten
- Relevante kennis van gemeentelijke taakvelden

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden je een marktconform salaris, je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Ook bieden wij mogelijkheden voor trainingen om jou beter te maken. Wij hebben een eigen Maandag Academy die trainingen op maat verzorgd en dikwijls kopen wij passende trainingen en cursussen in.
Daarnaast maak je deel uit van een groep brede professionals om integraal te blijven denken, om kennis te delen, elkaar te helpen in lastige dossiers en om jouw netwerk in de wereld van Finance te vergroten. Jij en je collega’s komen regelmatig bij elkaar voor kennisdeeldagen op onze vestiging in Groningen.

Voel jij je aangesproken tot deze vacature dan kom ik graag in contact met jou, via de onderstaande gegevens.

Rick Fokkens
Recruiter Financieel
✆ 06 30 98 37 97
✉ rick.fokkens@maandag.nl

recruiter van de vacature

Rick Fokkens

recruiter van de vacature

Rick Fokkens