Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

  • Category zorg-ggz
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9021206

Over de functie

Wil jij als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige jouw deskundigheid laten zien en de verantwoordelijkheid nemen in de regio Tilburg Den Bosch of Breda?

Wij hebben diverse mogelijkheden voor jou bij Maandag®!

Als SPV-er verricht je intakes en indicatiestellingen, daarnaast draag je zorg voor het uitvoeren van ambulante behandelingen. Je neemt deel aan de crisisdienst en verricht sociaal psychiatrische (crisis)interventies. Verder neem je deel aan het multidisciplinair overleg en zorg je voor continue afstemming (mondeling en administratief) tussen het eigen behandelplan en plannen van andere disciplines.

Functie eisen

• een MBO of HBO-diploma verpleegkunde én het diploma Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige
• BIG-registratie als verpleegkundige
• accuraat zijn wat betreft registratie, dossiervoering en taken rondom de directe cliëntenzorg

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao (GGZ). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring (schaal 55).
Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.
Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

recruiter van de vacature

Boris Landa

recruiter van de vacature

Boris Landa