Docent Wiskunde eerstegraad

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region gelderland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9021194

Over de functie

Als docent Wiskunde weet jij droge materie tot leven te brengen, en kan jij deze stof duidelijk uitleggen. Je bent vakinhoudelijk een expert en draagt je kennis graag door middel van verschillende lesvormen over op je leerlingen. Ook kan je een groep pubers goed aansturen, en je haalt energie uit de dagelijkse afwisseling die het onderwijs brengt.
Voor de betreffende middelbare school zijn we op zoek naar een docent die ervaring heeft met lesgeven aan havo/vwo bovenbouw klassen, en ook met eindexamenklassen.

Herken jij jezelf hierin, en heb jij zin in een nieuwe uitdaging, dan ben jij bij Maandag aan het juiste adres.

Functie eisen

Wat vragen we van jou?

* eerstegraads bevoegdheid Wiskunde
* ervaring met eindexamenklassen havo/vwo
* beschikbaar voor in ieder geval 8 lesuren voor het komende schooljaar

Wat biedt maandag® jou?

Werken voor maandag® betekent beginnen met een frisse start, afwisseling in je werk en in je werkomgeving. Dit vraagt van jou dat jij je goed kan aanpassen aan nieuwe omgevingen en teams, en het brengt jou nieuwe ervaringen en professionele groei.
Daarnaast zorgen wij goed voor onze professionals. We bieden een markconform salaris waarbij je wordt ingeschaald naar opleiding en ervaring, en bieden we tevens een reiskostenvergoeding met de mogelijkheid van een leaseauto. En bovenal staat ontwikkeling bij ons hoog in het vaandel, wat betekent dat jij als professional cursussen en trainingen aan de Maandag® Academy kunt volgen om jezelf zowel als professional alsook persoonlijk verder te ontwikkelen.

Heb je interesse? Neem dan contact met me op, en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

recruiter van de vacature

Annet Schijff

recruiter van de vacature

Annet Schijff