Financial Controller

  • Category financieel zorg-ziekenhuizen zorg-zorg overig
  • Region drenthe groningen overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9021177

Over de functie

Wil jij als Financial Controller het initiatief nemen en meedenken met projecten binnen ziekenhuizen in Groningen, Drenthe en Overijssel, dan kan deze functie wel eens op jouw lijf geschreven zijn,

Voor een ziekenhuis in de provincie Overijssel zijn wij op zoek naar een Financial controller. Als financial controller ben jij werkzaam op de afdeling Business & Financial Control en verricht uiteenlopende werkzaamheden op financieel economisch terrein voor het ziekenhuis en leg jij daartoe financiële gegevens vast en voert de gehele financiële administratie. Dit resulteert in juiste omzet- en kostenverantwoording, juiste en tijdige betalingen en doorberekeningen, beheer en tijdige en juiste inning van vorderingen, analyse van kwartaal en jaarresultaten, verstrekking van financiële informatie, het opstellen van de jaarrekening en het mede toezicht houden op het financieel beheer.

Functie eisen

Als financial controller ben jij specialist op het vakgebied van de financiële administratie, je waarborgt optimale en klantgerichte (werk)processen van het kennisteam en geeft proactief advies aan de Business Controller. De financial controller staat vakinhoudelijk in voor de kwaliteit van de administratie (inclusief periodieke afsluitingen), is innovatief bij het toepassen van regelingen, zodanig dat er sprake is van een optimale kwaliteit en samenwerking en een vanzelfsprekende dienstverlening aan de klanten.

De continue wijzigende wet- en regelgeving vragen veel van jou als controller en geven een extra dynamiek aan de functie. Van jou als persoon wordt verwacht dat je flexibel en doelgericht en doorzettingsvermogen hebt. Ook ben je resultaatgericht en heb je een juiste organisatiesensitief en zie je samenhang tussen de verschillende afdelingen en processen binnen de ziekenhuis- en zorgorganisatie.

Wij zoeken iemand met een relevante afgeronde bedrijfseconomische opleiding op HBO niveau. Iemand met ervaring met de wet- en regelgeving rond het opstellen van een jaarrekening en overige verantwoordingsdocumenten. Gevoel voor systematiek en orde om uit veelheid aan gegevens de goede informatie te halen is belangrijk. Als persoon beschik jij over een analytisch denkvermogen om de managementinformatie te voorzien van bedrijfseconomische analyses.

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden je een marktconform salaris, je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Ook bieden wij mogelijkheden voor trainingen om jou beter te maken. Wij hebben een eigen Maandag Academy die trainingen op maat verzorgd en dikwijls kopen wij passende trainingen en cursussen in.
Daarnaast maak je deel uit van een groep brede professionals om integraal te blijven denken, om kennis te delen, elkaar te helpen in lastige dossiers en om jouw netwerk in de wereld van Finance te vergroten. Jij en je collega’s komen regelmatig bij elkaar voor kennisdeeldagen op onze vestiging in Groningen.

Voel jij je aangesproken tot deze vacature dan kom ik graag in contact met jou, via de onderstaande gegevens.

Rick Fokkens
Recruiter Financieel
✆ 06 30 98 37 87
✉ rick.fokkens@maandag.nl

recruiter van de vacature

Rick Fokkens

recruiter van de vacature

Rick Fokkens