Stagiair Officemanager

  • Category maandag intern
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9021145

Over de functie

Heb jij altijd een vriendelijke glimlach op jouw gezicht? Behoud jij de rust en het overzicht in drukke periodes? Team Maandag® Utrecht is op zoek naar een frisse stagiair ter ondersteuning van de Officemanager!

Een dag als Stagiair Officemanager bij Maandag® Utrecht is afwisselend en hectisch! Geen dag is hetzelfde in deze functie als visitekaartje van de vestiging. Het alarm is er nog niet af of het eerste telefoontje komt al binnen. Terwijl je deze aanneemt, start je jouw computer op en zie je jouw volgestroomde mailbox. Je beantwoord telefonisch vragen over Maandag® en de openstaande vacatures. Moeiteloos schakel jij de telefoon door naar de juiste contactpersoon voor de vacature terwijl je alle binnengekomen mail leest en beantwoord of doorstuurt.

Tijdens de teambijeenkomsten, waar de een na de ander enthousiast aan het woord is, maak jij een krachtige samenvatting. Alleen het nodige zet jij in de notulen, want je weet dat de Accountmanagers en Recruiters niet gestimuleerd worden door grote lappen tekst.

Je werkt samen met een team Recruiters en Accountmanagers, die jou met regelmaat aan je mouw trekken. Het ene moment ben je een kennismakingsgesprek voor een Recruiter aan het inplannen, het volgende moment controleer je de door de Accountmanager aangeleverde documenten. Je werkt Cv’s uit, waarbij je de Maandag® huisstijl duidelijk naar voren laat komen. Je bent bovendien verantwoordelijk voor het ontvangen van gasten en zorgt dat deze professioneel en met een warm welkom worden ontvangen. Je werkt secuur en zelfstandig, je collega´s weten dat ze jouw uitgewerkte Cv’s niet hoeven te controleren.

Dan opeens gaat er een lichtje bij je branden; de najaarsborrel is al bijna en je moet de originele uitnodiging nog schrijven, een verrassende goodie bedenken en dan ook nog zorgen dat je collega´s het aantal genodigden correct bij je doorgeven… Jij laat je natuurlijk niet gek maken, springt vol passie in het volgende project en krijgt nieuwe energie van het ondersteunen van zo´n dynamische groep mensen.

Het team van Maandag® Utrecht kenmerkt zich door haar enthousiaste en ambitieuze Accountmanagers en Recruiters. De uiteenlopende persoonlijkheden zorgen voor een doelgerichte, transparante en directe cultuur. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen succes en gaat graag de competitie met elkaar aan. Professioneel en toch laagdrempelig, met genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Functie eisen

Klinkt een stage als Officemanager bij Maandag® Utrecht jou op het lijf geschreven?

- Je volgt een MBO niveau 3/4 opleiding of HBO Officemanagement, bij voorkeur in een (commercieel) administratieve richting
- Je zoekt een stage voor minimaal 3 maanden
- Je bent 24 tot 40 uur per week beschikbaar
- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
- Je hebt ruime kennis en ervaring van MS Office

Maandag® Utrecht biedt:

- Een functie waarin je voldoende begeleiding en coaching krijgt
- Een functie waarin in jezelf voortdurend kan uitdagen om nog beter te worden in wat je doet.
- Een afwisselende stageplek met een leuke en grote groep collega’s om je heen

recruiter van de vacature

Anouk van Rooijen

recruiter van de vacature

Anouk van Rooijen