Apothekersassistent

  • Category zorg-zorg overig
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9021131

Over de functie

Een apotheek zonder apothekersassistent is als een krentenbol zonder krenten. Als apothekersassistent ben jij onmisbaar in de apotheek!

Ben jij secuur, klantvriendelijk en is jouw kennis up-to-date? Dan zijn wij voor een opdrachtgever in de regio Alkmaar op zoek naar jou!

Je zult werkzaam zijn in een klein, gezellig team waar klantvriendelijkheid voorop staat. Zowel zelfstandig als in teamverband weet jij je werkzaamheden goed uit te voeren.
Er wordt gewerkt met een groot aantal verschillende medicatie. Uitgebreide kennis van medicatie is jou dan ook niet vreemd. Jij verstrekt de medicijnen, zowel voorgeschreven door de arts als zelfzorggeneesmiddelen.
Daarnaast geef je voorlichting over de verstrekten middelen en de eventuele bijwerkingen aan de patiënt. Ook bereid of baxteer je capsules, crèmes, drankjes en andere medicijnen en controleer je recepten. Het invoeren van verschillende gegevens in de computer hoort ook bij deze functie.

Voldoe jij aan de onderstaande functie-eisen en heb je zin in een nieuwe Maandag®? Mail je CV dan naar meike.molenaar@maandag.nl

De startdatum, het aantal uren en de werklocatie (Noord-Holland) zijn in overleg. Tevens biedt Maandag de mogelijkheid tot een vaste aanstelling.

Functie eisen

- Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding tot apothekersassistent (MBO4)
- Kennis van CGM/Mira systeem
- Sociaal en klantvriendelijk
- Minimaal 24 uur per week beschikbaar
- Zowel zelfstandig als in teamverband goedwerkend

recruiter van de vacature

Meike Molenaar

recruiter van de vacature

Meike Molenaar