Beleidsadviseur RO

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region limburg
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9021115

Over de functie

Mensen komen en gaan. Nieuwe kansen benutten, horizon verbreden, we durven tegenwoordig het heft in ons eigen hand te nemen! Zo is er bij een gemeente in ons netwerk een gat in de bezetting van team RO ontstaan. Dit is voor jou die kans om óók het heft in eigen hand te nemen en die stap te maken!

Als beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening ga je zorg dragen voor de ontwikkeling van kaders en beleid. Daarbij gaat het om bouwplannen, maar ook om natuur- en landschapsontwikkeling, groeves en ontgrondingen. Jij adviseert en stuurt bij het plannen, uitvoeren, evalueren en bijstellen van strategie en beleid. Met bestemmingsplannen kan jij lezen en schrijven, dus zonder problemen draag jij zorg voor de actualisatie van bestemmingsplannen.
Je beoordeelt conceptaanvragen/principeverzoeken en behandelt legalisatievraagstukken, voortvloeiend uit controle en toezicht op het gebied van ruimtelijke ordening.

Ook buiten de organisatie ga je actief aan de bak. Je gaat onderhandelingen voeren met (markt)partijen en vertegenwoordigt de gemeente in juridische procedures. Ook bij provinciale- en regionale bijeenkomsten / overleggen neem jij het woord!

Functie eisen

Wat verwachten we van jou?
• Jij hebt minimaal een HBO diploma.
• Minimaal 2 jaar relevante werkervaring (Wat is relevant? Overtuig me maar!).
• Aantoonbare ervaring als operationele leidinggever (bijvoorbeeld binnen projectorganisatie).

Wat mag je van ons verwachten?
Naast de inhoudelijke uitdagingen zijn er nog een aantal extra voordelen om bij Maandag® te werken. Je profiteert namelijk van een prima arbeidsvoorwaardenpakket, een marktconform salaris en een collectieve pensioenregeling. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via de Maandag® Academy en online trainingen van GoodHabitz.

recruiter van de vacature

Koen Bezemer

recruiter van de vacature

Koen Bezemer