(Starter) Toezichthouder Civiel

  • Category bouw en civiel
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9021129

Over de functie

Toe aan de volgende stap binnen de Civiele Techniek en wil je werken bij de Overheid? Maandag® Amsterdam is opzoek naar een (Starter) Toezichthouder Civiel.

Werk jij momenteel als Uitvoerder binnen een profit-organisatie en zou je graag de stap willen maken naar de publieke sector? Maandag® Amsterdam is opzoek naar een Toezichthouder Civiel (starter). Je bereidt werken voor in het kader van klein onderhoud en je houdt dagelijks toezicht op de door derden uit te voeren werkzaamheden. Daarnaast assisteer je de wegbeheerder bij het toezicht op grotere complexe uitvoeringswerken. Hierbij stuur je op de kwaliteit van het werk en de controle van de veiligheid. Je bent van nature klantgericht en werkt graag samen met collega’s in een omgeving direct bij de burger en het bedrijfsleven.
Ook ben je verantwoordelijk voor het aanspreken van en contact leggen met de aanwonenden/bedrijven. Hierover rapporteer je aan je direct leidinggevende. Je inspecteert de buitenwegen en rapporteert hierover. Ook voer je zelfstandig kleine reparaties uit en handelt zelfstandig de klachten en meldingen af. Tevens draai je mee in de piketdiensten voor de gladheidsbestrijding en kun je worden ingezet als verkeersregelaar bij calamiteiten.

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

Wij vragen een afgeronde opleiding MTS civiele techniek en/of kaderfunctionaris uitvoering Bouw en Infra en enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie opgedaan. Daarnaast beschik je over goede schriftelijke- en communicatieve uitdrukkingsvaardigheden. Je bent een daadkrachtige persoonlijkheid. Daarnaast ben je communicatief vaardig en in staat om met verschillende partijen in overleg te treden. Kennis van de RAW-systematiek is wenselijk.

Wat krijg je van ons?

Een (vast) marktconform salaris (of meer), een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden; zo valt er over een lease-auto te praten goede begeleiding door een vaste recruiter, opleidingsmogelijkheden en bestaat een vast dienstverband zeker tot de mogelijkheden.

recruiter van de vacature

Jeffrey Verschoor

recruiter van de vacature

Jeffrey Verschoor