Medewerker Accounting

  • Category woningcorporaties
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9021100

Over de functie

Ben jij een allround financieel medewerker, met ervaring binnen woningcorporaties en weet jij van aanpakken? Dan ben ik op zoek naar jou!

Namens Maandag® ben ik voor een van onze opdrachtgevers in de omgeving Alkmaar op zoek naar een Medewerker Accounting. Gedurende drie maanden met eventuele verlenging voor 36 uur per week.

Als Medewerker Accounting beantwoord je vragen van huurders en leveranciers met betrekking tot crediteuren- en debiteurenadministratie.
Het inboeken van facturen, boeken van bankafschriften en het klaarzetten van pinbetalingen behoren onder andere tot jouw dagelijkse taken. Vergeet de eindafrekeningen niet!

Je bent in staat zelfstandig te werken en hebt een hands-on mentaliteit. Initiatief tonen? Dat heb jij uitgevonden!
Kritiek kun jij makkelijk hebben en daar doe je dan ook wat mee. Jij wilt graag meewerken om de kwaliteit binnen de organisatie te bevorderen en een no nonsense mentaliteit past precies bij jou.
Verder kun jij goed omgaan met bepaalde werkdruk en ben jij accuraat ingesteld. Herken jij jezelf hierin reageer dan nu en wie weet begin jij straks aan jouw nieuwe maandag®!

Functie eisen

Functie eisen:
• Voldoende werkervaring als financieel administratief medewerker bij een woningcorporatie is een harde eis
• Kennis van Tobias AX is een pre

Voor wat, hoort wat natuurlijk!
Maandag® biedt je een salaris conform cao Woondiensten en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. We organiseren daarnaast ook cursussen op de Maandag® Academy om up to date te blijven en verwelkomen je graag de eerste maandag van de maand tijdens onze Welkom bij Maandag® bijeenkomst. Je leert andere professionals kennen die starten en de interne collega’s van de vestiging. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start komt de accountmanager regelmatig langs om bij te praten. Weet ons tussendoor ook te vinden als sparringpartner! Verder behoort een vast dienstverband zeker tot de mogelijkheden!

recruiter van de vacature

Cindy Meijne

recruiter van de vacature

Cindy Meijne