Beleidsadviseur Jeugd

  • Category sociaal domein
  • Region flevoland overijssel
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9021090

Over de functie

Ben jij een ervaren adviseur met betrekking tot het Jeugdbeleid bij een overheidsinstantie en deins jij niet terug voor een zeer dynamisch werkveld? De ideale functie ligt hier voor je klaar!

Als Beleidsadviseur Jeugd heb jij ruime kennis van het jeugdbeleid en brede ervaring met het opzetten en begeleiden van processen in samenwerking met ketenpartners.
Jij neemt in deze rol het voortouw bij het opzetten en begeleiden van een onderzoek naar het functioneren van jeugdhulpinstellingen, draagt bij aan de beleidsadvisering en zorgt voor de afhandeling van subsidieaanvragen.
Jouw doel bij het opzetten en begeleiden van de uitvoering van maatregelen is te allen tijde het versterken van de pedagogische basis. Om in dit dynamische werkveld goed uit de verf te komen dien jij alert te zijn op ontwikkelingen in het jeugddomein en snel te kunnen schakelen, zowel intern als extern. De door jou geschreven adviesnota's en uitwerkingsplannen zijn van hoge kwaliteit, maar dat is voor iemand in deze functie immers gesneden koek.

Functie eisen

- Brede, recente ervaring als adviseur op het gebied van Jeugdbeleid bij een overheidsinstantie (>2-5 jaar);
- Minimaal een afgeronde, relevante HBO- of WO-opleiding;
- Ervaring in het opzetten en begeleiden van processen met ketenpartners;
- Kundig in het schrijven van adviesnota's en/of uitwerkingsplannen.

recruiter van de vacature

Melanie Duim

recruiter van de vacature

Melanie Duim