Verpleegkundige Cardiologie

  • Category zorg-ziekenhuizen
  • Region gelderland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9021043

Over de functie

Voor een ziekenhuis in de regio van Arnhem zijn wij op zoek naar een verpleegkundige voor de afdeling Cardiologie die per juli of augustus kan beginnen. Of je nou 32 uur of 36 uur wilt werken maakt niet uit, dit is bespreekbaar.

Als verpleegkundige Hartziekten ben je verantwoordelijk voor de zorg en begeleiding van aan jou toegewezen patiënten. Je werkt in een enthousiast team van 55 (telemetrie-)verpleegkundigen en leerlingen. Het geven van voorlichting aan de patiënt en zijn naasten zijn een belangrijk onderdeel van je functie. Ook krijg je de ruimte om als verpleegkundige een actieve bijdrage te leveren aan de inhoudelijke ontwikkeling van het verpleegkundig vak. Je participeert in verschillende opleidings- en scholingsprogramma’s en begeleid je leerling-verpleegkundigen.

De afdeling Cardiologie tevens ook dottercentrum, voert acute dotterbehandelingen uit voor patiënten. Op de afdeling help en verzorg je patienten met (acute) hartproblemen, zoals hartritmestoornissen, hartfalen of een hartinfarct. Naast de verpleegafdeling hartziekten behoren ook de polikliniek en hartfunctieafdeling, de HartCatherisatieKamer, de Cardio Care Unit en Eerste Harthulp tot de afdeling Cardiologie.

Ben jij die verpleegkundige die het beste wil voor de hartpatiënten en je eigen ontwikkeling? En dit alles onder één dak in een van de beste ziekenhuizen van Nederland? Stuur dan je CV en motivatie naar franka.vanderweerd@maandag.nl of bel mij op 06-23228760 en ik vertel je graag over de mogelijkheden.

Functie eisen

• Afgeronde verpleegkundige opleiding op MBO- of HBO-niveau en in het bezit van een geldige BIG-registratie
• Enkele jaren ervaring als gediplomeerd verpleegkundige, bij voorkeur op een afdeling Cardiologie
• Je bent bereid om de opleiding voor telemetrie verpleegkundige te volgen
• Je bent flexibel en hebt een klantgerichte houding en je speelt een actieve rol in de ontwikkeling en uitvoering van het afdelingsbeleid.

recruiter van de vacature

Franka van der Weerd

recruiter van de vacature

Franka van der Weerd