Planner/coördinator

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9021037

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in Overijssel ben ik op zoek naar een planner/coördinator. Je bent een echte spin in het web en je zorgt ervoor dat alle informatie bij elkaar wordt gebracht zodat er goed gepland en gemonitord kan worden. Dit kan gaan over capaciteit van medewerkers, een risicoanalyse of bezoekfrequenties. Deze gegevens vertaal je vervolgens in een werkplanning per werksoort voor alle taken die uitgevoerd worden. Je begeleidt en monitort de dagelijkse uitwisseling tussen partners en zorgt voor inzet van medewerkers van de flexibele schil. Ook zorg je voor informatie voor het management, bijvoorbeeld monitoringsrapportages of openstaande opdrachten. Daarnaast ondersteun je medewerkers en projectleiders bij de ontwikkeling van hun producten.

Voor deze functie is het erg belangrijk dat je op de hoogte bent van de ontwikkelingen binnen de milieusector. Je weet wat er speelt en je bent op de hoogte van de verhouding tussen gemeenten, provincie en omgevingsdiensten. Ook ben je bekend met de rol van een ieder hierin.

Jij bent het aanspreekpunt én de coördinator van alle werkvelden en je ondersteunt hen bij de werkverdeling.

Het belangrijk dat je stressbestendig bent, creatief bent in het vinden van oplossingen en je kunt projectmatig werken. Je bent flexibel en gaat nauwkeurig te werk.

Functie eisen

- Afgeronde HBO opleiding richting Milieukunde
- Kennis van en ervaring met geautomatiseerde systemen
- Kennis van vergunningen-/toezichts-/handhavingsprocessen

recruiter van de vacature

Romy Wennekes

recruiter van de vacature

Romy Wennekes