BRP Specialist

  • Region utrecht
  • opleidingsniveau hbo
  • Category sociaal domein
  • remoteId 9019319
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Als BRP Specialist Publiekszaken ben je werkzaam op de afdeling burgerzaken. De functie neemt veel afwisseling met zich mee. Je neemt het voortouw in de instandhouding, het beheer en de kwaliteit van de BRP, evenals het berichten-, gegevens- en applicatiebeheer en adviseert aan collega’s, bestuur en derden instanties over alle (specifieke) kennis hierover. Je bent het eerste vakinhoudelijke aanspreekpunt voor collega’s en bestuur en belast met het opstellen, implementeren en wijzigingen van verordeningen, beleidsregels en regelingen op het volledige gebied van Burgerzaken. Hiernaast ben je kasbeheerder en zorg je voor correcte handelingen en afdrachten aan interne collega’s en banken.

Als specialist vertegenwoordig je de gemeente in juridische geschillen en verzorg je het applicatiebeheer van BRP, kas4all, RAAS.
Tevens ben je bekend met Q-matic, ODAS en COVOG en vervul je de rol van beveiligingscoördinator Burgerzaken. Je doet voorstellen aan de afdeling, het managementteam en het college omtrent ontwikkelingen of verbeteringen op dat vlak. Je bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s en bestuur voor de meer complexe zaken inzake de afgifte (en weigering) van waardedocumenten en draagt zorg voor het voorraadbeheer hiervan. Hiernaast beoordeel en adviseer je over buitenlandse brondocumenten aan burgers en verwerkt een selectie aanvragen vanuit BRP voor zowel binnen- als buitengemeentelijke afnemers.

Functie eisen

- BRP ervaring
- Kennis van de gevraagde systemen

recruiter van de vacature

Viviana van Lijden

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden