Coördinerend ondersteuner

  • Category zorg-zorg overig
  • Region gelderland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9020948

Over de functie

Ben jij als begeleider in de gehandicapten zorg toe aan een nieuwe uitdaging? Vind je het leuk om je kennis en vaardigheden betreffende de begeleiding van deze complexe doelgroep te delen met collega's en wil je ze daarbij ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als coördinerend ondersteuner ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de ondersteuning aan cliënten en medewerkers. Om dit op een methodische en procesmatige wijze te kunnen realiseren, wordt ten behoeve van iedere cliënt gewerkt met een zorgplan. Als coördinerend ondersteuner maak je dit zorgplan, in dialoog met cliënt en/of vertegenwoordigen en in samenwerking met Zozijn professionals en externe professionals. De coördinerend ondersteuner voert regie over de uitvoering, de evaluatie en de bijstelling van het zorgplan.

Als coördinerend ondersteuner coach je de specialistisch ondersteuners en assistent-ondersteuners bij de uitvoering van de zorgplannen. Daarnaast ondersteun je als coördinerend ondersteuner de cliënten door het verrichten van observerende, begeleidende, ondersteunende en verzorgende werkzaamheden. Je onderhoud daarbij de contacten met de ouders/ verzorgers van de cliënt. Naast de coördinerende rol werk je deels mee in de directe zorg.

Op de woonvorm wonen (jong) volwassen die een lichte tot matige verstandelijke beperking en daarnaast een intensieve ondersteuningsvraag hebben.

Functie eisen

Wat vragen we:
• Opleiding: SPW/ SPH of verpleegkundige 4/5
• BIG geregistreerd is een pre, geen eis
• Je bent Krachtig, gedreven en ambitieus
• Je vindt het leuk om te coachen, te motiveren en te bouwen met het team.
• Je bent energiek, krachtig en positief ingesteld.

Wat bieden we:
Een uitdagende functie waarin je veel ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Je krijgt veel verantwoordelijkheid in het coachen en aansturen van collega’s. Je bent eindverantwoordelijk voor alle cliënten en de zorgleefplannen. Hierin krijg je begeleiding van de manager en coaching om samen het team verder te krijgen. Daarnaast een marktconform salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en begeleiding vanuit Maandag®

recruiter van de vacature

Gerline Zwama

recruiter van de vacature

Gerline Zwama