Docent Natuurkunde eerstegraads (structurele vacature)

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs onderwijs-hbo/mbo
  • Region gelderland
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9020938

Over de functie

Onderwerpen zoals atoomfysica en veldentheorie schud jij uit jouw mouw. Jouw Binas ligt onder jouw kussen en jij hebt ervaring op het Voortgezet Onderwijs. Klopt dit? Laat dan van je horen!

Voor een school in de regio Apeldoorn ben ik op zoek naar een docent Natuurkunde eerstegraads! Wanneer er wordt gesproken over de wonderen van Natuurkunde gaan jouw oren spitsen. Over vragen hoe een gepolariseerde zonnebril werkt of hoe snel licht en geluid gaan hoef jij niet lang na te denken. Op jouw eigen creatieve wijze weet jij de leerlingen enthousiast te maken over onderwerpen als de materie, stralingen en energie. Als docent Natuurkunde ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren en theorie- en praktijklessen. De interactie met leerlingen vindt jij het aller leukst aan jouw baan. Jij raakt niet uitgepraat over alle verschillende verschijnselen.

Het gaat om een structurele vacature voor komend schooljaar. Je zult ongeveer 23 lesuren gaan geven (0,8 fte).

Functie eisen

• Jij bent in het bezit van (of studerende voor) de 1ste graad bevoegdheid voor Natuurkunde of jij hebt een 2de graad bevoegdheid natuurkunde en bent voornemens om een studie te gaan volgen om de 1ste graad bevoegdheid te gaan behalen
• Jij hebt (stage) ervaring opgedaan als Docent Natuurkunde

recruiter van de vacature

José van de Kamp

recruiter van de vacature

José van de Kamp